2019. november 3., vasárnap

ZenRelax kreatív rajzműhely felnőttek számáraZenRelax >>> Zentangle, Zendoodle, Zenmandala stílusban  


Te ismered a zentangle rajzolási stílust? 

Én imádom, és szerintem neked is tetszeni fog. Egyáltalán nem bonyolult, sőt nagyon könnyű maga a technika, egyszerű vonalakból, mintákból (patternekből ) épül fel, nagyon haladós, és látványos végeredményt lehet vele elérni! Nem szükséges hozzá különösebb kézügyesség, nem lehet elrontani sem, teljesen szabadon alkothatsz, csak a fantáziád szabhat határt.

A foglalkozások során megismerkedünk az alaptechnikával, különböző motívumokkal, majd a bonyolultabb mintákat és a színek használatát, árnyékolást fogjuk megtanulni. Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. A zentangle egy olyan rajzolási stílus, ahol spontán és szabadon kifejezésre tudod juttatni kreativitásodat ami mindig is ott volt benned s csak arra vár, hogy megnyilvánulhasson valamilyen formában.. Ehhez a fajta rajzoláshoz nem kell sem kézügyesség, sem a klasszikus értelemben vett rajztehetségnek lenned. Egyszerűen csak a vágynak kell megszületnie benned ahhoz, hogy az alkotáson keresztül megtapasztald önmagad alkotóerejét, aminek következménye az úgy nevezett flow élmény.


Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám te is képes vagy efféle szépség megalkotására? Ha jelentkezel és el jössz erre a programra, garantáltan sikerélménnyel fogsz távozni. 😃

A tudatalattiban olyan képességek is tárolódnak, amelyekről úgy hiszed, hogy képtelen vagy rá. Az élet hozhat olyan helyzetbe amikor beigazolódik, hogy több tudás és képesség rejlik benned, mint amit eddig feltételeztél. Amikor nem adsz teret a kételkedésnek, akkor felszínre kerülhet mindaz ami eddig a mélyben szunnyadt, és csak arra várt, hogy felszínre törhessen. A ZenRelax egy kíváló módszer arra, hogy ezt megtapasztalhasd. Mit adhat Neked a ZenRelax?

• Elsősorban "ÉN IDŐT".
• Inspirációt.
• Önismeretet.
• Megtanulsz elcsendesedni meditatív állapotba kerülni.
• Relaxál, oldja a stresszt.
• Felszabadítja a benned lévő kreatív energiákat.
• Belső békét, harmóniát élsz át alkotás közben.
• Lelkileg feltölt, örömet okoz.
• Megismerkedsz a szimbólumok világával.
• Nem utolsó sorban kapsz egy olyan technikát amit bár hol, és bár mikor gyakorolhatsz.

A programra bárki jöhet aki érzi magában az elhívást. Kiválóan alkalmas lehet munkahelyi és egyéb csoportok számára is csapatépítő kreatív kikapcsolódásként. A közös alkotás élményén keresztül kovácsolja eggyé a csapatot. lehetővé teszi egymás jobb megismerését, javítja az egymás közötti kommunikációt, inspirálhat egyéb közös tevékenységekre mind a magánéletben mind a munkahelyen.


Az ESEMÉNY linkje >>>  
***********************************************************************************************************************
Helyszínek: Gödöllő és Budapest

Hozzájárulás: 20.000 Ft + alap eszközök és anyagköltség 5.000 Ft 
Jelentkezés és regisztráció:  szelidmegoldasok@gmail.com    +36 30/750-9035

Foglalkozás időpontja Budapesten: ...szervezés alatt
Jelentkezési határidő: 

Foglalkozás időpontja Gödöllőn: ...szervezés alatt
Jelentkezési határidő: 

A regisztráció a teljes összeg 50%-nak  befizetésével válik élővé. A második részlet a helyszínen fizetendő a foglalkozás napján.

KORÁNKELŐ kedvezmény ...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Önismereti és pszichológiai tesztek

Népszerű bejegyzések

Feliratkozom a Hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről? Iratkozz fel Hírlevelünkre!

* indicates required