Egyéni és Csoportos Hangfürdő
A hangrezgések felhasználása a holisztikus szemlélet alapján egy szelíd megoldás a test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítására.

Az anyag valójában egymásra épülő rezgő rendszerek összessége. A betegséget és az egészséget egyfajta rezgés vagy rezonancia jelenségként értelmezhetjük. Az emberi test minden belső része – minden molekula minden szövetben és az összes szerv, kibocsát egy saját frekvenciájú hangot vagy rezgést. Amikor a test egészséges , minden molekula harmóniában rezeg. Ha egy szervben vagy mirigyben betegség vagy működési zavar lép fel, mérhető változások jelennek meg rezgési tulajdonságaiban. Az elváltozások a testben akkor jelenik meg, amikor a szellemmel, testtel, lélekkel összefüggő energiák helytelen frekvencián rezegnek. A hang, a hang rezgése képes módosítani hangulatunkat és érzéseinket, oldani a pszichikai feszültséget, szabályozni a biológiai folyamatokat, és emelni a tudatállapotot.

Az emberi fül számára hallható tartomány húszezer Hz alatt van. Ez felettiek az ultrahangok, bár a fül számára már nem hallhatók, de ugyan úgy hatással vannak ránk. Néhány magas frekvencia úgy viselkedik, mint a természetes fájdalomcsillapítók. A kétezer Hz körüli frekvenciák képesek arra, hogy megőrizzék az agy által termelt endorfint, ami előidézi a boldogság érzését és tompítja a fájdalomérzetet.

Bizonyos frekvenciák gyorsíthatják és lassíthatják agyhullámaink rezgésének mértékét.

Béta: a legmagasabb frekvenciájú hullámok, az aktív gondolkodást jellemzik.

Alfa: lassabb hullámok, ellazítják a testet, lecsendesítik a tudatot, meditatív állapot idéznek elő.

Théta: közel azonos Földünk pulzálásával. Ez a rezonancia felold, beépít, öngyógyító folyamatokat indít el, érzelmi blokkokat és a feszültséget kezeli, légzést javít, méregtelenít, és a kreatív éleselméjűséggel van kapcsolatban.

Delta: mély alvás szintjén hat, kikapcsolja testérzést, hogy akadálytalanul "át tudja mosni" a testet, mentáltestet. Beállítja testemlékezést, hogy az eredeti, optimális állapotra hangolhassa át.

Gyógyászati szempontból azok a hangok, akkordok és harmóniák, amelyek nekünk megfelelően rezegnek, pozitív hatással vannak egész lényünkre, fizikai és energiatestünkre, csakráinkra. Köztudott, hogy minden csakra kapcsolódik egy hanghoz. Bizonyos eszközök felhasználhatók az egész csakrarendszer energetizálására és újra egyensúlyozására; a gong, a hangtálak és más intuitív hangszerek különösen erőteljes eszközök erre a célra.

Az egyéni és csoportos hangfürdők alkalmával olyan lehetőséget, olyan atmoszférát szeretnék teremteni az emberek számára, ahol megszabadulhatnak a napi stressztől, negatív blokkoktól, ahol megpihenhetnek és újra harmóniába kerülhetnek önmagukkal. Megtapasztalhatják és átélhetik a belső béke, és szeretet állapotát. Ahol testük-lelkük és szellemük is újra harmóniába kerülhetnek egymással, és szabadulhatnak meg terheiktől, ahol szó szerint áthangolódhat minden egyes sejtjük.

A gongok, hangtálak és egyéb intuitív hangszerek célzott felhasználása a mindennapokban egy fantasztikus lehetőség az egészség megőrzésére és karbantartására egyaránt. Javaslom mindenkinek feltétlen szerezzen róla saját tapasztalatot.

BEJELENTKEZÉS egyéni  és csoportos hangfürdőre: +36 30/750-9035
HELYSZÍN: Vác és Gödöllő
A hangfürdő menete:

A ruhában fekvő kliens testére helyezett tálakat filcütővel lágyan megütjük. A hangtálak különböző frekvenciával rendelkeznek. Testünk 80%-ban vízből áll, amely  ezeket a rezgéseket kitűnően vezeti. A hangtálak rezgése mélyen áthatol a bőrön, az izmokon, eljut a szervekhez, egész a sejtekig, és visszaállítja az eredeti, egyéni  rezgésünket, harmóniánkat. A vibráció lágyan masszírozza az akupunktúrás pontokat, a meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát. A hosszan tartó  rezgő hang hamar egy nyugodt, meditációs atmoszférát teremt. Ha több tálat ütünk meg egyszerre, az agy már képtelen ezeket követni, kikapcsol, és egy un. Alfa  állapotba kerül. A hanghullámok 13,8 Hertz rezgésszámmal elérik az emberi agyat, hatására nyugalom és béke érzése áraszt el bennünket. Ez egy köztes állapot az  ébrenlét és az alvás között, mint pl. röviddel az elalvás előtt, amit relaxáció során, vagy meditációs gyakorlatok révén tapasztalunk. Ez erősíti bennünk a bizalmat,  segít erőt gyűjtenünk és megteremti bennünk a harmóniát. Ebben az állapotban a finom rezgések és vibrációk a víz elem közvetítésével könnyen behatolnak  mélyen a testbe, ott mind testi mind lelki feszültségeket és blokkokat oldanak.

Fontosabb hatásai:

 • Ellazít, feszültséget old
 • Testi és lelki betegségek megelőzése (prevenció)
 • Naki és vállizomzat lazítása
 • Emésztés szabályozása,alhasi görcsök oldása
 • Vérkeringés javítása, energia blokkok oldása
 • Öngyógyító folyamatok beindítása, immunrendszer erősítése
 • Légzés javítása, mélyítése, koncentráció javítása
 • Álmatlanság, alvászavar javítása
 • Gyerekeknél tanulási nehézségek esetén, koncentrációs és alvási problémák esetén

Nem alkalmazható:

 • Epilepszia
 • Beépített szívritmus szabályozó
 • Akut gyulladás
 • Terhesség első 3 hónapja esetén
A fizika segítségével láthatóvá tudták tenni a hangrezgéseket, és az élettani kutatások során bizonyították azokat a változásokat, amelyek létrejönnek a hangokban való fürdőzés során. Sötét látóteres vérvizsgálattal bizonyíthatóan javul a sejtek alakja, a vörösvértestek összetapadása például csökken.

Hangfürdő során valóban fürdünk a hangokban, átmosódik a testünk, kioldódnak az érzelmi terheink és feltöltődünk energiával. Hangfürdők után igen változatos utazásokról, fizikai megélésekről számolnak be a résztvevők. Van aki különböző tájakon jár, van aki szinte lebegve érzi a testét, van aki az univerzum végtelenségét éli meg. Volt olyan aki egy hangfürdő során tudott elengedni már nem élő, számára nagyon szeretett személyt.

Ha szeretnéd te is kipróbálni, megtapasztalni >>> itt tudsz jelentkezni.

Online bejelentkezés konzultációra: Bejelentkező Űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről? Iratkozz fel Hírlevelünkre!

* indicates required