2021. január 2., szombat

Emelkedett érzelmek - teremtő frekvencia


Az univerzum alapvető energiája a szeretet. A szeretet energiája ott van körülöttünk és bennünk.

Minden energia. És az univerzum lényege a szeretet energiája, a teljes harmónia és rend. Tehát valahányszor szeretetet tapasztalunk, szó szerint ennek az élet-energiának az áramlását érezzük. Ez emlékezteti bensőnket arra, kik is vagyunk energiaként, és újrarendezi testünk molekuláit, hogy harmonikusabban működhessen. A szeretet olyan, mint egy állandóan sugárzó rádióadó. Nem kell mást tennünk, csak ráhangolódnunk...

... s elkezdeni teremteni az életünket, egy olyan életet amit élni szeretnénk.


 „ … Tudjuk azt, hogy ha valaki megváltoztatja az energiáját, elkezdi megnyitni a szívét és emelkedett érzelmeket él át, akkor egy külső mágneses mezőt hoz létre. Ez a mező a negyedik központból jön, ez a központ köt össze minket az egyesült mezővel. A szívközpont az a tartomány, ahol az ellentétek kapcsolódnak, ahol a polaritás és dualitás találkozik, itt kapcsolódik az anyag és a szellem. Itt kezdődik a teljesség és isteni mivoltunk.


Mivel a szívünk összehangolt mezőt bocsát ki, amikor megnyílik, elkezdjük kevésbé polarizáltnak, elemzőnek és szorongónak érezni magunkat. Az emelkedett érzelmekkel létrehozott rezgés információt hordoz. Vagyis, amikor valaki megváltoztatja az energiáját és elkezdi lefektetni az egészség vagy gazdagság gondolatát, akkor ezt az egészség vagy gazdagság gondolatot azon a frekvencián lehet közvetíteni. A szenvedés érzelmén vagy rezgésén keresztül nem lehet az egészség gondolatát közvetíteni, mert ezek eltérő rezgések, így más gondolat és információ csomagot hordoznak.

A szélsőséges polaritás példa nélküli idején, amikor folyamatosan információval bombáznak minket, ami azt okozza, hogy még jobban megosztottá és töredezettebbé válunk, ez az élő adás egy meghívás annak megtanulására, hogy hogyan kössük be szívünk bölcsességét az agyunkba.

A szívközpontod a teljesség központja, egy olyan hely, ami a polaritásokon túl létezik. Ebből a központból teremtesz, ez a lélek lakhelye, és a dualitáshoz képest megingathatatlan..."

(Dr. Joe Dispenza)

Napjainkra a modern tudomány is bebizonyította, hogy a szív jelentősége túlmutat biológiai szerepén. Szívünk összeköt bennünket a teremtés teljességével, és az egész univerzummal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required