2020. november 27., péntek

Keresed a boldogságot?



"A boldogság forrása nem rajtunk kívül,hanem bennünk van."
(Lev Tolstoj)


Nem vagy képes boldogtalan lenni, ha nincs mellé egy boldogtalan történeted is. Ha tele vagy negatív érzésekkel, az önmagában még nem jelent automatikusan boldogtalanságot is. De a boldogtalan történeted, és a negatív érzések együtt már valószínűleg igazi boldogtalanságot okoznak. És ugyanez fordítva is igaz: boldog csak a boldog történeteiddel együtt lehetsz. A pozitív érzelmek önmagukban még nem jelentenek boldogságot.

De ha tele vagy boldog történetekkel, és pozitív érzésekkel, akkor közelebb kerülsz saját boldogságodhoz is. A történeteidtől függ, hogy a hozzá kapcsolódó érzelmeid pozitívak, vagy negatívak lesznek. Az elmesélt, átélt történeteid adják meg az érzelmeid értékét, és jelentését, hogy azok a boldogságod, vagy a boldogtalanságod támogatják.

Hogy alakíthatod át a boldogtalanságot boldogsággá?


Ha javítasz az életedről naponta mesélt (érzett, gondolt, átélt) történeted tartalmán, és számodra fontos jelentésén, akkor az egész életed is egyre javuló történetté válhat.

ü  Miért ne lehetne minden napunk „a hét legjobb napja”?
ü  Az a nap, amikor a legjobban érezzük magunkat a bőrünkben?
ü  Függetlenül attól, hogy a külvilág hogyan próbál „lehúzni” minket a negatív érzésekkel, és energiákkal?

Ahhoz, hogy egy valódi „jobban érzem magam” történetet el tudj mesélni, előbb szükséged van arra, hogy mielőtt beszélni kezdesz, keress magadban egy igazán pozitív, és elfogadó érzést valami, vagy valaki iránt.

Ha megtaláltad legbelül ezt a valóban tisztán pozitív érzést, akkor könnyebb lesz ebből a perspektívából, ennek az érzésnek a hatása alatt elmesélned bármilyen másik történeted is.

Később megpróbálhatod képzeletben még jobban javítani, fényesíteni, kiterjeszteni ezt az érzésed, amelynek eredményeként valószínűleg egyre jobban és jobban fogod magad érezni. Lehet, hogy egyre pozitívabban fogod látni a világot. Egyre boldogabb és boldogabb leszel.

Neked is van olyan „történeted”, amin szívesen javítanál, mert most nem olyan jó benne élni?

Hogy a „nagyon rossz ez az egész így” szép fokozatosan egy „egyre jobban érzem magam” történetté váljon, és a boldogtalanság szinte észrevétlenül boldogsággá alakulhasson?


Ha készen állsz a változásra és hajlandó vagy tenni magadért, a boldogságodért, várlak szeretettel egy biztonságos, barátságos közegben, hogy segítsek Neked ezen az úton elindulni. 

ELÉRHETŐSÉGEIM

Bejelentkezés konzultációra >>> Bejelentkező Űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required