2024. június 19., szerda

Matias De Stafano bemutatja: Az emlékező utazása

 



Fedezd fel a kapcsolatodat a világegyetemmel
A kozmikus bölcsesség kapuja
Vár rád az élő világegyetem
Az emlékezés kalandos utazása
Tudatunk mélyén olyan történetek, emlékek és kapcsolatok szunnyadnak, melyek messze túlmutatnak a jelenlegi életünkön. Mindannyian magunkban hordozunk egy univerzumot, ami csak arra vár, hogy felfedezzük.
Matías De Stefano ennek élő példája. Már fiatal korától kezdve emlékezett az előző életeire és felfedezte mély, megszakíthatatlan kapcsolatát az univerzummal. Megértette, hogy az univerzum nemcsak rajtunk kívül létezik, hanem mélyen bennünk is gyökerezik. Ez a felismerés örökre megváltoztatta az életét.
Ezen az ingyenes mesterkurzuson Matías elvisz egy lenyűgöző utazásra. Egy olyan utazásra, ami nem csak csillagokon és galaxisokon át vezet, hanem a saját lelked mélységein is. Megtanulod, hogyan fedezd fel és használt a benned lévő rejtett univerzumot, hogy átalakítsd a valóságodat.
De ez még csak a kezdet. Matías megosztja a hihetetlen történetét is, hogyan emlékezett vissza az életére egy másik családban - 12 000 évvel ezelőtt. Beszélni fog az ókori Egyiptomban és Atlantiszban szerzett élményeiről, és megosztja az általa újra felfedezett elveszett tudást.
Készen állsz arra, hogy kitágítsd a tudatod határait és elindulj egy utazásra, ami örökre megváltoztathatja az életedet? Akkor ez a mesterkurzus neked szól.
4
Tetszik
Hozzászólás
Másolás
Megosztás

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required