2013. szeptember 20., péntek

Használd az ÁLDÁS jótékony erejét a mindennapokban!


A puszta szándékoddal képes vagy bármit és mindent felemelő         energiába meríteni.

Számtalan történelmi, vallási, népi hagyományokról szóló, elveszett világokból fennmaradt írásos és történelmi emlék szól arról, hogy az emberek életében folyamatosan jelen volt az áldás. Kísérte mindennapjaikat az asztalnál, a kapcsolataikban, a tevékenységeikben.

Megáldották az ételt, megszentelték a vizet, a bort, a házaikat, a gyermekeik jövendőjét, a fiatalok házasságát, a férj a feleséget és a feleség a férjet. A földműves a vetést és a termést, az iparos a gyárait.

Atlantisz aranykorában az emberek folytonosan isteni áldást adtak a barátjukra, rokonaikra, állatokra és növényekre. Ezért sugároztak ekkora nagy vitalitást magukból.



A kezekből áradó energiát ősidőktől használják arra, hogy tárgyakat, helyeket, tereket, embereket, vizet, ételt magnetizáljanak különféle célból. A magnetizálás aktusa a felszentelés. Az áldás egy sajátos formája a felszentelésnek.

Áldásosztás során a személy, vagy tárgy rezgését olyan szellemi energiák generálásával emelik fel, amelyek megváltoztatják a közvetlen környezetükben levők elektromágneses tulajdonságait. Az áldáshoz fűzött érzelmi erőtől fűtött gondolatformák az akarat manifesztáló ereje által pozitív hatásokat idéznek elő. Az átok az áldáshoz hasonlóan működve negatív hatásokat teremt.

A puszta szándékoddal képes vagy bármit és mindent az isteni energiába meríteni. Egy áldás megszépíti a víz kristályos felépítését, és ragyogóvá teszi minden élőlény sejtfelépítését. Nyugalom szigetévé teheted otthonodat, biztonságos eszközzé a gépjárművet, amivel közlekedsz, erőt adhatsz a tevékenységeidnek, védheted vele a családodat, élelmed minden morzsáját hasznosíthatóvá alakíthatod.

A gondolatod erejének a minőségével megváltoztathatod a fizikai világod minőségét. Tőled függ, hogy a körülötted történő események áldást vagy romlást hoznak a fejedre. Régi korok valamit tudhattak erről. Itt az ideje, hogy a meseszerű elemeket lefejtve a tárgyról azok is észbe kapjanak, akik elhatárolódnak még az új világ felé történő nyitástól.

Amikor elérkezik az idő, hogy az ember újra rádöbben gondolati-lelki energiájának a mérhetetlen hatalmára, minőségi változás kezdődik el az életében. Ebben a tárgykörben most nincs más dolgod, csak hogy hozzászokj:

Ossz áldást!


"....Az áldás mudra (Mano Pantea) az áldás tettét vagy a felszentelést könnyíti meg.

A bal kéz a szív fölött, a jobb kézen a hüvelyk-, a mutató- és középső ujj felemelése – a gyűrűs-és kisujj tenyérbe hajlítása – az éter, levegő és tűz elemek formális rítusa.



Legmagasabb Énünk kódját nyitja meg, jelt adva azoknak a magasabb lényeknek, akiktől az együttműködést várjuk. Az áldást (barokah) végző személynek – aki az Isteni Szellemmel tiszta eszközökön keresztül végzi dinamikus operációit – testét, lelkét, szellemét a megfelelő módon be kell hangolnia. Az energia akkor változik nála erővé, ha az fel tudja venni egy bizonyos minőség formáját, és a hit manifesztáló erejével meg tudja tölteni azt.  Ezzel a mozdulattal a következő módon lehet megáldani egy tárgyat, vagy személyt.

Ráhangolódás az egyénre – szellemi és érzelmi fókuszálás
A szellemi és érzelmi kapcsolódás kialakítása után képzeld el, hogy fény árad a korona csakrádon  keresztül szemöldököd közé (a harmadik szemébe), majd a szívcsakrába, onnan az áldást osztó jobb kezedbe.
Mond az áldás szövegét: „Elohim, Elohim, Elohim! Felkérem a Világegyetem angyali erőit a Legmagasabb Egység nevében, Megnyilvánuló Isten Szellemem és Krisztus Tudatom nevében, hogy xy-t hassák át az Igazság, a Fény, az Élet és a Szeretet erejével. Ateh Gadol Le Olam AMEN. AMEN. AMEN. – utóbbit keresztvetéssel. Lásd, hogy a személyt vagy tárgyat pontról pontra beburkolja a fény, öröm, béke, boldogság tölti meg lángoló isteni ragyogással......" (Késmarky László : Gyógyító kéztartások)


Áldj meg ma mindent és mindenkit, amivel, és akivel találkozol! Minden néma vagy hangosan kimondott áldásoddal a másikat az isteni fénybe juttatod, legyen az a barátod, ellenséged vagy egy teljesen ismeretlen ember. Kívánj neki szeretetben minden jót és lelki szemeid előtt lásd a másikat boldogulni.

Áld meg a használati tárgyaidat, ételedet, állataidat, növényeidet, lakóhelyedet és tevékenységedet, hogy azok a te energiamintáidat átvéve a legtökéletesebben szolgáljanak téged.

Ezzel fényt gyújtasz a világban. És ne feledd: Minden, amit TE adsz megsokszorozódva tér vissza hozzád!

HASZNÁLD HATALMADAT, HOGY FÉNYT HOZZ A VILÁGBA!



Online bejelentkezés konzultációra : BEJELENTKEZŐ ŰRLAP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required