2020. december 27., vasárnap

Szívkoherencia & Meditáció

 


Sokan felismerik, hogy meditációik, imáik, megerősítéseik és szándékaik hatással lehetnek, és hatással is vannak a világra. A kutatók feltételezik, hogy ezeknek a tevékenységeknek a hatása még átalakítóbbá és maradandóbbá tehető azáltal, ha gyakorlásuk a szívkoherencia megteremtésével párosul. A szívkoherencia a hosszabb időn át fenntartott pozitív érzelemmel kapcsolatos szinkronizált pszicho-fizikai tevékenység egy határozott módja. A szív, az elme, a test és a szellem közötti energetikai összehangoltság és együttműködés állapota. A koherencia állapotában az energiát összegyűjtjük, és nem elpocsékoljuk, minek eredményeképpen több energiánk marad céljaink és harmonikus eredmények elérésére.


A szívkoherenciával végzett meditáció, ima és szándék gyakorlatok a Globális Koherencia Kezdeményezés fontos részét képezik. A szívkoherencia rendszert és fokozottabb hatékonyságot kölcsönöz függetlenül attól, hogy az ember milyen szellemi gyakorlatot végez.

A Globális Koherencia Kezdeményezés oktatással és különböző technológiákkal nyújt segítséget az egyéni szívkoherencia növeléséhez. Ahogy a Globális Koherencia közösségen belüli csoportok szándékosan küldenek koherens szeretetet és törődést a világnak, tevékenységük eredményeképpen erősebb szívenergia által telített környezet jön létre. Ez által rengeteg pozitív energia halmozódik fel, amely jótékony hatással van a bolygónkra. Ez a felhalmozódott energia ezután felhasználható arra, hogy segítségével egyensúlyt és stabilizációt teremtsünk az emberek számára, akik így könnyebben találhatnak megoldást az olyan mindannyiunkat érintő problémákra, mint a klímaváltozás, az őserdők kiirtása, a szegénység, a háború, az éhínségek, és egyéb globális ügyek. Ezen kívül azáltal, hogy az ember koherens szívenergiát küld a bolygónak, önmagának is jót tesz. A koherencia gyakorlásának eredményeképpen az ember könnyebben vészeli át a napi stresszhelyzeteket és kihívásokat.

A technika leírása itt >>> Gyors koherencia technika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required