2020. december 26., szombat

“A gondolat egy kép a kvantum lehetőségek birodalmáról.”

 Gregg Braden  azt mondja, hogy a szikrázó fényesség és a koromfekete sötétség, a legcsodálatosabb gyógyulások és a legszörnyűbb szenvedések mind egyszerre vannak jelen a kvantummezőben.



A gondolat fontos. Az ősi szanszkrit szövegekben pontos leírást kapunk. Ezek az ősi tradíciók azt tanítják, hogy nyúljunk ki a lehetőségek végtelen mezejébe az elménk erejével. Majd különítsük el az elménkben a végtelen valóságnak azt a szeletét, amit meg akarunk tapasztalni. Ám ahhoz, hogy ezt a valóságot ebbe a világba is behozzuk, ha életet szeretnénk lehelni belé, azt csak az emberi érzéseken keresztül tehetjük meg úgy, hogy megszeretjük az általunk választott lehetőséget vagy félünk tőle. Mindkét érzelemmel előhívhatjuk.


Behozhatjuk a kvantum világból a fizikai világba azt a valóságot, amit választunk. Ez nagyon tudományosan hangzik, de mindössze annyit kell tennünk, hogy átérezzük. És éppen ezért kulcsfontosságú, hogy helyén legyen az önbecsülésünk.

Ez nem olyan, hogy csak úgy elülsz és csak egy percet foglalkozol a témával, aztán felkelsz és továbblépsz. Inkább arról van szó, hogy egy másik emberré kezdünk válni, egy olyan emberré, aki mintha már átélné az általa választott tapasztalatokat. Ilyen módon hívjuk meg a fizikai világunkba a vágyainkat és ez néha – némely embernél – ijesztően gyorsan történik. 

Az egész folyamat a tisztánlátásról szól, arról, hogy pontosan tudod, mit akarsz, az élmény személyességén van a hangsúly. Tisztán kell látnunk, hogy ezek mind az egyéni vágyakról szólnak.

Tudományos szinten úgy tűnik, hogy ez az energiamező, az Isteni Mátrix egy tükör, egy híd a belső és a külső világunk között. Ez a mező csak azt adhatja nekünk, amit mi adunk neki, amivel dolgozhat.

A "Nagy Csapatként" emlegetett csapat másik tagja Dr.Joe Dispenza az Engedd el önmagad...és válj új emberré című könyvében pedig ezt írja:  ... Ha  tudod, hogy a jelenben maradva - és megszakítva a kapcsolatot a múlttal - hozzáférsz a kvantummező összes lehetséges valóságához, akkor miért választanád azt, hogy a múltban élsz, és továbbra is ugyan azt a jövőt teremted meg magadnak? Miért nem teszed azt, ami már most is hatalmadban áll? Miért nem változtatod meg mentálisan az agyadat és a tested fizikai felépítését, hogy már a vágyott esemény tényleges bekövetkezte előtt megváltozz? Miért nem döntesz úgy, hogy a saját magad választotta jövőben élsz, most azonnal?

Ha a kellemetlen múlt vagy a rettegett jövő áll a figyelmünk középpontjában, az azt jelenti, hogy elsősorban stresszben élünk - vagyis túlélőmódban vagyunk.

A gondolat az embernél önmagában is képes stresszválaszt kiváltani - és fenntartani. Tehát vagy előre készülünk a stresszreakciót kiváltó élményekre, vagy felidézzük őket; testünk vagy a múltban él, vagy a jövőben. Sajnálatos módon a rövid távú stresszes helyzetekből hosszú távú stresszes helyzeteket csinálunk.

Milyen lehetőségeink vannak tehát életünk teljes átalakításhoz, a létezés egy teljesen más megtapasztalásához? A következő bejegyzésben erre is megkaphatod a választ. >>> Szívkoherencia & Meditáció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required