Programok, MűhelyfoglalkozásokFelnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008354


ZenRelax  kreatív rajzműhely felnőttek számára

ZenRelax >>> Zentangle, Zendoodle, Zenmandala stílusban  

Te ismered a zentangle rajzolási stílust? Én imádom, és szerintem neked is tetszeni fog. Egyáltalán nem bonyolult, sőt nagyon könnyű maga a technika, egyszerű vonalakból, mintákból (patternekből ) épül fel, nagyon haladós, és látványos végeredményt lehet vele elérni! Nem szükséges hozzá különösebb kézügyesség, nem lehet elrontani sem, teljesen szabadon alkothatsz, csak a fantáziád szabhat határt.

A foglalkozások során megismerkedünk az alaptechnikával, különböző motívumokkal, majd a bonyolultabb mintákat és a színek használatát, árnyékolást fogjuk megtanulni. Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. A zentangle egy olyan rajzolási stílus, ahol spontán és szabadon kifejezésre tudod juttatni kreativitásodat ami mindig is ott volt benned s csak arra vár, hogy megnyilvánulhasson valamilyen formában.. Ehhez a fajta rajzoláshoz nem kell sem kézügyesség, sem a klasszikus értelemben vett rajztehetségnek lenned. Egyszerűen csak a vágynak kell megszületnie benned ahhoz, hogy az alkotáson keresztül megtapasztald önmagad alkotóerejét, aminek következménye az úgy nevezett flow élmény.


Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám te is képes vagy efféle szépség megalkotására? Ha jelentkezel és el jössz erre a programra, garantáltan sikerélménnyel fogsz távozni. 😃

A tudatalattiban olyan képességek is tárolódnak, amelyekről úgy hiszed, hogy képtelen vagy rá. Az élet hozhat olyan helyzetbe amikor beigazolódik, hogy több tudás és képesség rejlik benned, mint amit eddig feltételeztél. Amikor nem adsz teret a kételkedésnek, akkor felszínre kerülhet mindaz ami eddig a mélyben szunnyadt, és csak arra várt, hogy felszínre törhessen. A ZenRelax egy kíváló módszer arra, hogy ezt megtapasztalhasd. Mit adhat Neked a ZenRelax?

• Elsősorban "ÉN IDŐT".
• Inspirációt.
• Önismeretet.
• Megtanulsz elcsendesedni meditatív állapotba kerülni.
• Relaxál, oldja a stresszt.
• Felszabadítja a benned lévő kreatív energiákat.
• Belső békét, harmóniát élsz át alkotás közben.
• Lelkileg feltölt, örömet okoz.
• Megismerkedsz a szimbólumok világával.
• Nem utolsó sorban kapsz egy olyan technikát amit bár hol, és bár mikor gyakorolhatsz.

A programra bárki jöhet aki érzi magában az elhívást. Kiválóan alkalmas lehet munkahelyi és egyéb csoportok számára is csapatépítő kreatív kikapcsolódásként. A közös alkotás élményén keresztül kovácsolja eggyé a csapatot. lehetővé teszi egymás jobb megismerését, javítja az egymás közötti kommunikációt, inspirálhat egyéb közös tevékenységekre mind a magánéletben mind a munkahelyen.***********************************************************************************************************************
Helyszínek: Gödöllő és Budapest

Hozzájárulás: 20.000 Ft + alap eszközök és anyagköltség 5.000 Ft 
Jelentkezés és regisztráció:  szelidmegoldasok@gmail.com    +36 30/750-9035

Foglalkozás időpontja Budapesten: ...szervezés alatt
Jelentkezési határidő: 

Foglalkozás időpontja Gödöllőn: ...szervezés alatt
Jelentkezési határidő: 

A regisztráció a teljes összeg 50%-nak  befizetésével válik élővé. A második részlet a helyszínen fizetendő a foglalkozás napján.


KORÁNKELŐ kedvezmény ...


***********************************************************************************************************************

HANGFÜRDŐ gonggal és intuitív hangszerekkel


Hangfürdő időpontja: ...szervezés alatt🕖🎶🙏🧘‍♀️☯️🎶


Várunk mindenkit, aki szeretne gyógyulni, pihenni, relaxálni, testét-lelkét kényeztetni csoportos hangfürdőn. Ilyenkor oldódnak a besűrűsödött alul rezonált energiák, majd feltöltődnek gyógyító rezonanciákkal. Pl. a gong hangja segít megszabadítani a negativitástól, haragtól, aktivizálja a szervezet öngyógyító képességeit, harmonizál, tisztít, gyógyít. A rezgésterápia legősibb formája. Tapasztalatok szerint a hang mint rezgésforma számtalan módon felhasználható a biológiai folyamatok szabályozásában, pszichés feszültségek oldására, a hangulat módosítására. Az energiamező növelésének, az életöröm serkentésének utolérhetetlen módja. Gyere és tisztulj meg, szabadulj fel a benned lévő stressztől, negatív energiától.  Lazíts,  pihenj,  töltődj fel velünk együtt a gong, a hangtálak és intuitív hangszerek segítségével.  Várunk szeretettel Gödöllőn az ATLANTISZBAN! 


A hangtálak, intuitív hangszerek és a gong rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel, pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belső szerveken, eljutva minden egyes sejtig. testünkben található feszültségeket, diszharmóniát hatékonyan képesek helyreállítani. A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a spirituális síkot is érintik.

A folyamat rendkívül könnyed és nyugtató. megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát, elősegíti a nyugodt alvást, a saját belső erő magtalálását.

🙏🕉️🌺🎶❤️

*********************************************************************************************************

A hangfürdő 8 éves kortól gyermekek is látogathatják szülői felügyelettel.


A férőhely korlátozott így a jelentkezéseket kérjük e-mailen tegyétek meg szelidmegoldasok@gmail.com

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!  
🙏🕉️🌺🎶❤️**************************************************************************************************
Helyszín: Atlantisz Életmód Központ  Gödöllő, Köztársaság út 69/a  Térkép

**************************************************************************************************

Online bejelentkezés konzultációra: Bejelentkező Űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről? Iratkozz fel Hírlevelünkre!

* indicates required