Programok MűhelyfoglalkozásokFelnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008354


ZenRelax  kreatív önfejlesztő rajzműhely felnőttek számára

csapatépítő programnak is kiváló

ZenRelax >>> Zentangle, Zendoodle, Zenmandala stílusban  

𝕋𝕌𝔻𝕋𝔸𝔻, hogy a kreativitás az ember veleszületett képessége?

Valamilyen szinten mindenki rendelkezik vele, és ami fontos, hogy ez a képesség fejleszthető.

𝕂𝕚𝕣𝕖 𝕞𝕠𝕟𝕕𝕛𝕦𝕜,𝕙𝕠𝕘𝕪 𝕜𝕣𝕖𝕒𝕥í𝕧?

>> Aki újszerű, eredeti, bátor és szabad gondolkodó, tele van ötletekkel, képes az álmait valósággá formálni, jól működik az intuíciója.

>> Aki teret enged a benne rejlő kreativitásnak és időt szán annak fejlesztésére sokkal nagyobb sikereket érhet el.

>> Merészebb, inpulzívabb lesz, nyitottabbá válik az új elképzelések iránt, elengedi a változástól való félelmét, gyorsabban, rugalmasabban fog reagálni az új helyzetekre, ki mer lépni a konfortzónájából, jobban tud másokkal együttműködni.

>> Saját tapasztalatom, a kreativitás fejlesztésének csak is pozitív hozadékai vannak az élet minden területén!

Ezért hívlak és ajánlom szeretettel a ZenDala Art Stúdió kreatív műhely foglalkozásait, hogy Te is megtapasztalhasd ezeket a pozitív változásokat az életedben.

 

𝕀𝕤𝕞𝕖𝕣𝕖𝕕 𝕒 𝕫𝕖𝕟𝕥𝕒𝕟𝕘𝕝𝕖 𝕣𝕒𝕛𝕫𝕠𝕝á𝕤𝕚 𝕤𝕥í𝕝𝕦𝕤𝕥?

Én imádom, és szerintem neked is tetszeni fog. Egyáltalán nem bonyolult, sőt nagyon könnyű maga a technika, egyszerű vonalakból, mintákból (patternekből ) épül fel, nagyon haladós, és látványos végeredményt lehet vele elérni! Nem szükséges hozzá különösebb kézügyesség, nem lehet elrontani sem, teljesen szabadon alkothatsz csak a fantáziád szabhat határt.

A foglalkozások során az első nap megismerkedünk az alaptechnikával, különböző motívumokkal, majd a következő alkalommal a bonyolultabb mintákat és a színek használatát, árnyékolást fogjuk megtanulni...és alkotunk és alkotunk..

ez egy olyan különleges és fantasztikus önismereti módszer is mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk.

A 𝕫𝕖𝕟𝕥𝕒𝕟𝕘𝕝𝕖 olyan rajzolási stílus, ahol spontán és szabadon kifejezésre tudod juttatni a benned lévő kreatív erőt ami csak arra vár, hogy megnyilvánulhasson valamilyen formában... egyszerűen csak a vágynak kell megszületnie benned ahhoz, hogy a rajzoláson keresztül megtapasztald önmagad alkotóerejét, amelynek jutalma/ következménye az úgy nevezett flow élmény.

𝕋𝕌𝔻𝕋𝔸𝔻?

A tudatalattiban olyan képességek is tárolódnak, amelyekről úgy hiszed, hogy képtelen vagy rá. Az élet hozhat olyan helyzetbe amikor beigazolódik, hogy több tudás és képesség rejlik benned, mint amit eddig feltételeztél. Amikor nem adsz teret a kételkedésnek, akkor felszínre kerülhet mindaz ami eddig a mélyben szunnyadt, és csak arra vár, hogy felszínre törhessen.

𝕄𝕚𝕥 𝕤𝕫ó𝕝𝕟á𝕝 𝕙𝕠𝕫𝕫á, ha azt mondanám 𝕋𝕖 is képes vagy rá?

>> Ha jelentkezel és el jössz erre a programra, garantáltan sikerélménnyel fogsz távozni.

 

𝕄𝕚𝕥 𝕒𝕕𝕙𝕒𝕥 𝕟𝕖𝕜𝕖𝕕 𝕒 ℤ𝕖𝕟ℝ𝕖𝕝𝕒𝕩?

• Elsősorban "Éℕ𝕀𝔻Ő𝕋".

• Felszabadítja a benned lévő kreatív energiákat.

• Inspirációt.

• Önismeretet.

• Relaxált állapotot idéz elő, oldja a stresszt.

• Belső békét, harmóniát élsz át alkotás közben.

• Lelkileg feltölt, örömet okoz.

• Hozzásegít az önismerethez.

A programra bárki jöhet aki érzi magában a hívást.

Hozzájárulás alkalmanként, anyagköltséggel és eszközhasználattal együtt : 15.000 Ft

A regisztráció/jelentkezés véglegesítése a helyfoglaló befizetésével történik, amely a részvételi díj 50 %-a azaz 7.500 Ft

Jelentkezés/regisztráció: zendala.artstudio@gmail.com e-mail címen, vagy a 30/750-9035-s telefonszámon. 
HANGFÜRDŐ gonggal és intuitív hangszerekkel

Várunk mindenkit, aki szeretne gyógyulni, pihenni, relaxálni, testét-lelkét kényeztetni csoportos hangfürdőn. Ilyenkor oldódnak a besűrűsödött alul rezonált energiák, majd feltöltődnek gyógyító rezonanciákkal. Pl. a gong hangja segít megszabadítani a negativitástól, haragtól, aktivizálja a szervezet öngyógyító képességeit, harmonizál, tisztít, gyógyít. A rezgésterápia legősibb formája. Tapasztalatok szerint a hang mint rezgésforma számtalan módon felhasználható a biológiai folyamatok szabályozásában, pszichés feszültségek oldására, a hangulat módosítására. Az energiamező növelésének, az életöröm serkentésének utolérhetetlen módja. Gyere és tisztulj meg, szabadulj fel a benned lévő stressztől, negatív energiától.  Lazíts,  pihenj,  töltődj fel velünk együtt a gong, a hangtálak és intuitív hangszerek segítségével.   

A hangtálak, intuitív hangszerek és a gong rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel, pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belső szerveken, eljutva minden egyes sejtig. testünkben található feszültségeket, diszharmóniát hatékonyan képesek helyreállítani. A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a spirituális síkot is érintik.
A folyamat rendkívül könnyed és nyugtató. megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát, elősegíti a nyugodt alvást, a saját belső erő magtalálását.

A hangfürdő 8 éves kortól gyermekek is látogathatják szülői felügyelettel.

A férőhely limitált így a jelentkezéseket kérjük e-mailen tegyétek meg szelidmegoldasok@gmail.com
Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel! 


Több helyszínen is leszünk! Az aktuális helyszíneket és időpontokat e-mailban  tudom elküldeni.Online bejelentkezés konzultációra: Bejelentkező Űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required