2020. január 24., péntek

Neved és sorsod kapcsolata




Sokan szeretnének hinni benne, hogy semmi nem történik véletlenül, és létezésünknek is nyomós oka van, mindannyian valamilyen céllal jöttünk a világra. Egyesek szerint a nevünk meghatározza a sorsunkat, és kijelöli az utunkat, de az persze már csak rajtunk múlik, hogyan váltjuk valóra a feladatunkat. Ha érdekel a számmisztika, nézd meg, a te neved milyen feladatot jelölt ki számodra a Földön!


Így számolj!
Az ABC minden betűjéhez a sorszáma tartozik, tehát az A-hoz az 1-es, a B-hez a 2-es, és így tovább. A hosszú és rövid magánhangzókat nem kell megkülönböztetned egymástól, de a W, az X és az Y is számít. Írd le a teljes nevedet, majd add össze az ezekhez tartozó számokat. Ha kétjegyű számot kapsz, annak a számjegyeit is add össze, egészen addig, míg az eredmény egyjegyű nem lesz. Ez a te sorsszámod.
A – 1, B – 2, C – 3, D – 4, E – 5, F – 6, G – 7, H – 8, I – 9, J – 10, K – 11, L – 12, M – 13, N – 14, O – 15, P – 16, Q -17, R – 18 ,S – 19, T – 20, U – 21, V – 22, W – 23, X – 24, Y – 25, Z – 26
Pl. Kis Panna => 11 + 9 + 19 + 16 +1 + 14 + 14 + 1 = 85 => 13 => 4

Az 1-es sorsszám viselői vezetésre, példamutatásra születtek, többnyire szilárd elképzelésük van arról, mi a jó és mi a rossz, és feladatuk, hogy ezt másoknak is megmutassák.
Ritkán lesz azonban belőlük prédikátor típus, az ő feladatuk inkább az, hogy saját életüket úgy éljék, hogy az követendő példa lehessen. Lehet, hogy ezért szülőként érzik kiteljesedni magukat, vagy tanárként, esetleg bíróként találják meg a számukra megfelelő hivatást.
A 2-es számjegy szülötteinek legfőbb erénye a türelem, és a mások iránt érzett szolidaritás. Bár többnyire tehetségesek, általában nem törtetőek, szeretnem a háttérben meghúzódni.
Küldetésüket sokszor abban találják meg, hogy valaki más sikereit – például a gyermekükét, párjukét – támogatják a háttérből. Feladatuk nagyon fontos és értékes, de vigyázniuk kell, hogy közben a saját igényeikről se feledkezzenek meg.
A 3-asok szívós, kitartó, néha már-már makacs természetűek, akiknek általában a legkisebb sikerért is többet kell küzdeni, mint másoknak. Szerencsére természetükből fakadóan ez könnyen megy nekik, mert soha nem adják fel.
Gyakran az a feladatuk, hogy valami nehéz ügyet keresztülvigyenek, kiharcoljanak valamilyen változást. Ez lehet valami apró dolog, ami aztán láncreakciót indít be, így sokszor nincsenek is tudatában, mit köszönhet nekik a világ.
A 4-es típusba tartozók az igazi összetartók, a harmónia megteremtői, az örök kibékítők. Általában rosszul érzik magukat, ha feszültség van közöttük, ezért igyekeznek elsimítani azt.
Küldetésük lehet, hogy valamilyen konfliktust feloldjanak, vagy összehozzanak két olyan embert, akiknek találkozniuk kellett egymással. Vigyázniuk kell, mert ha a feszültségoldás közben nem figyelnek eleget magukra, és nem vonulnak el néha pihenni, az könnyen felőrölheti őket.
Az 5-ös típusba tartozók általában érdeklődnek a tudományok iránt, legyen az a neurobiológia vagy az irodalomtudomány.
Még aki nem tudományos pályára kerül, az is többnyire szakmájának mesterévé válik, és hasznos tudást és tapasztalatot szerez azon a területen, amelyen dolgozik.
A 6-osok igazi mókamesterek, akik számára mindennél fontosabb a nevetés, és hogy mosolyt csaljanak mások arcára.
Humorérzéküknek köszönhetően gyorsan beilleszkednek bármilyen társaságba, ezért feladatuk sokszor az, hogy egy közösséget összetartsanak, vagy egyszerűen csak megszínesítsék, vidámabbá tegyék mások életét.
A 7-es misztikus szám, viselőjével a Sorsnak gyakran valamilyen különös, kiismerhetetlen szándéka van. Ezek az emberek gyakran kerülnek különös környezetbe, szokatlan szituációkba, és nem ritka, hogy életük során valamilyen sorsfordító eseményben lesz részük.
Az is lehet, hogy csak életük végén világosodik meg előttük, milyen fontos feladatuk volt, de néha csak a haláluk után több generációval válik egyértelművé, mennyire fontos volt a szerepük valamilyen változásban.
A 8-as a végtelen jelképe. Aki ezt a számot hordozza, általában nyitott a spirituális világ felé, és akár közvetítő szerepet is játszhat médiumként vagy jósként.
Gyakoribb, hogy ezek az emberek olyan hivatást választanak, amivel segíthetnek másoknak megérteni önmagukat, vagy a világ működését, ezért sokszor lépnek vallási pályára, vagy lesz belőlük pszichológus, terapeuta, esetleg tanácsadó.
A 9-es az elérhető legmagasabb szám. Viselője általában valamilyen vezető hivatás betöltésére hivatott, karizmatikus, határozott személyiség, aki tudja, mit akar, és képes másokra is ráragasztania saját lelkesedését.
Mivel képes hatni az emberekre, vigyáznia kell, hogy mire használja fel a befolyását. Boltvezetőtől bankigazgatóig bármi lehet belőle, de erős személyiségének köszönhetően akár a katonai pályán is megállja a helyét.



BEJELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

Online bejelentkezés konzultációra: Bejelentkező Űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required