2020. január 28., kedd

Választhatsz félelem vagy szeretet



Ha eddig félelemben éltél, és úgy gondoltad, hogy az él túl, aki a legerősebb, legellenállóbb, aki a leginkább képes alkalmazkodni, és azt akarod érezni, hogy igazán élsz, vibrálsz, egészséges és boldog vagy, akkor meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat, és el kell fogadnod, hogy az él túl, aki a leginkább képes szeretni.





Alapvetően csak két forrásból származhat az élet: a félelemből vagy a szeretetből. Az emberi elme minden gondolata vagy félelemből, vagy szeretetből születik.
Minden betegséget a félelem hoz létre és tart fenn – tudattalan, figyelmen kívül hagyott vagy megoldatlan félelmek, amelyek pusztítják és szabotálják az életedet. A félelem a test automatikus válasza egy valódi vagy képzelt veszélyre. Az emberi szervezet azonban nem arra lett kitalálva, hogy hosszú távon túlélési üzemmódban működjön. A traumatikus események túlélői gyakran túlélési módban maradnak, idegrendszerük állandóan éber. Ez pedig közvetlenül befolyásolja a test működését a sejtek szintjén.


Minden sejtnek megvan a saját agya, saját intelligenciája. Az emberi testben több mint 50 milliárd sejt van, amelyek intelligens hálózatot alkotnak. Ezt a hálózatot az elme befolyásolja és irányítja. Az elme (az általa kibocsátott gondolatok révén) tájékoztatja az agyat (a test kémikusát), amely különféle vegyi anyagokat bocsát ki, amelyek tájékoztatják a sejteket arról, hogyan kell viselkedniük. A sejtjeid csak azt teszik, amire az elméd utasítja őket!
Ha a gondolataid félelemből születnek, az agy stresszhormonokat és más, gyulladást okozó anyagokat juttat a véráramba. A tudósok kimutatták, hogy a stressz és félelem hatására keletkezett anyagok koktéljával „átitatott” sejtek megállnak a növekedésben. Egyfajta jelet kapnak, az úgynevezett “epigenetikus kapcsolót”, amely blokkolja a gének aktivitását, és megakadályozza őket abban, hogy teljesítsék küldetésüket. Így születnek a betegségek. Félelemből.

A félelem az az energia, amely összehúz, csökkent, lekicsinyít, bezárja a szív ajtaját. A félelem arra késztet, hogy elrejtőzz, láthatatlanná válj. Ez az energia arra késztet, hogy menekülj a saját érzéseid elől. A félelem támad, megsebesít. A félelem lekicsinyít téged.
Azt gondolhatnád, hogy a stresszfaktorok eltávolítása az életedből elegendő ahhoz, hogy a szervezeted meggyógyítsa önmagát. Az igazság az, hogy az útnak még csak a felét tetted meg. Annak érdekében, hogy maximálisan élvezhesd az életerőt és boldogságot, a gondolataidnak a szeretetről, örömről és háláról kell szólniuk. Ezek a gondolatok segítik a sejtek harmonikus növekedését. Ezt jelenti az, hogy a szeretet gyógyít. Ezt jelenti az, hogy mindenekelőtt önmagadat kell szeretned.

A szeretet az az energia, amely fejleszt, amely megnyitja a szív ajtaját. A szeretet együttműködik. A szeretet felszabadít. A szeretet megbocsát. A szeretet felfedi az igazságot. A szeretet áldottá tesz. A szeretet elfogad. A szeretet örömet hoz. A szeretet hálás. A szeretet meggyógyít. A szeretet naggyá tesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required