2013. július 26., péntek

A szív ébredése



Szívünk alapállapota az ok nélküli öröm állapota. Ebben az állapotban nincsenek félelmek, nincsenek gátlások, nincsenek elvárások, nincs megfelelni akarás, nincs érzelmi függőség, nincs önzés. Nincs múlt, nincs jövő. Csak a jelen, a most létezik, ami mindig tökéletes, bármi történjen is éppen. 



Ezt az állapotot a határtalan és feltétel nélküli öröm (igen, feltétel nélküli, tehát olyan öröm, ami független a történésektől!), igaz barátság, belső harmónia, önzetlenség, feltételek nélküli szeretet és szerelem, hála, életöröm, odaadás, az adás és elfogadás egyensúlya jellemzi. Eltűnik a veszteségtől vagy a visszautasítástól való félelem, megszűnik a kiszolgáltatottság érzése. A virágzó szívű ember tudja, érzi és éli, hogy valódi lénye soha nem sérülhet, csakis az én (ego) az, ami sérül. A nyitott, virágzó szív melegséget, kedvességet, boldogságot sugároz, és önkéntelenül is gyógyítja környezetét. Önmagunk és mások feltétel nélküli elfogadása, a megbocsátás, az együttérzés, a segítőkészség mind természetessé válik. Nyíló, ébredő szívünkben megtapasztalhatjuk az Isteni határtalan szeretetét is.





Online bejelentkezés konzultációra :   Bejelentkező Űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásodban kérlek írd meg, hogy válaszadás esetén hogyan szólíthatlak!😊 Köszönöm

Érezz együtt önmagaddal

Valójában kinek és miért fontos a megbocsátás

Harc az energiáért

Mit választasz, a múlt emlékeit vagy a jövő lehetőságeit?

Reggeli frekvenciaemelő gyakorlat

Összhang

Gondolat,érzés,érzelem,szándék

Népszerű bejegyzések

Önismereti és pszichológiai tesztek

Feliratkozom a Hírlevélre (Részletes adatvédelmi szabályzat a főoldal menüjében található)

Szeretnék elsőként értesülni a legfrissebb bejegyzésekről és aktuális eseményekről. Ezzel a feliratkozással elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

* indicates required